3 Μαΐου 2024
  • 3 Μαΐου 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Δ. Νατσιός: Αμίλητη «φούσκα» με χρυσούς χορηγούς, κοπιάροντας Βελόπουλο και Γιά(ν)η

Δ. Νατσιός: Αμίλητη «φούσκα» με χρυσούς χορηγούς, κοπιάροντας Βελόπουλο και Γιά(ν)η

By on 7 Ιουνίου 2023 0 221 Views

Ξέρετε, σε αυτή την ζωή, όλα μπορούν να συμβούν.

Στις τελευταίες εκλογές μάθαμε το κόμμα «ΝΙΚΗ» όπως και το όνομα «Δημήτρης Νατσιός».

 

Γράφει ο Σπύρος Νάννος

 

Σε όλες τις πολιτικές αναλύσεις που έχουν γίνει, ειδικά οι «αρνητικές», προφανώς και έδωσαν άλλη… νίκη στο κόμμα «ΝΙΚΗ».

Κάποιες «αναλύσεις» έγιναν σκόπιμα για να προκαλέσουν, ώστε να δοθεί περισσότερη γκρίζα διαφήμιση, δηλαδή καλή… διαφήμιση, ενώ κάποιες άλλες βοήθησαν ώστε αυτό το κόμμα να το μάθει σχεδόν όλη η Ελλάδα και όχι μόνο η Βόρεια Ελλάδα.

Προφανώς και την επομένη των εκλογών θα μάθουμε περισσότερα για το κόμμα «ΝΙΚΗ». Γιατί όπως όλα δείχνουν, θα είναι στην Βουλή.

Όμως, έως σήμερα, στο κόμμα, έχουν παίξει άκρως «επαγγελματικά», είτε από τύχη, είτε από σκοπιμότητα.

Ο Δημήτρης Νιατσιός, επικεφαλής, είναι σχεδόν χαμένος, ενώ όπου έδωσε συνέντευξη, όλοι κατάλαβαν ότι απλά… δεν το έχει! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ανήμπορος, πολιτικά πάντα, να υποστηρίξει ακόμα τις θέσεις του κόμματος, αν και πολλοί αμφιβάλλουν εάν είναι δικιές του ή… φυτευτές.

Όσον αφορά τα οικονομικά του κόμματος, γίνεται ένα χρυσό «πανηγύρι» στα ΜΜΕ, ότι δηλαδή στηρίζουν το κόμμα χρυσά… κοκόρια.

Ξέρετε, το κόμμα «ΝΙΚΗ», θυμίζει πολύ έντονα το κόμμα Βαρουφάκη. Που ήρθε ως φωτοβολίδα στην επιφάνεια, όμως όλοι είδαν την τύχη του.

Όσον αφορά την τακτική που εφαρμόζει μετά τις εκλογές, είναι το απόλυτο κοπιάρισμα της τακτικής που ακολούθησε το κόμμα του Βελόπουλου, ώστε να μπει στην Βουλή.

Μπαγιάτικα πράγματα, όμως ο λαός αποφασίζει.

Ο λαός αποφάσισε να μπει ο Βαρουφάκης στην Βουλή, παρόλο που έκλεισε τις τράπεζες…

Ο λαός αποφάσισε να μπει ο Βελόπουλος στην Βουλή με τα διάφορα… τεχνάσματα (επικοινωνιακά), με τις αλοιφές και τις επιστολές του Χριστού.

Ή δεν είναι έτσι;

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *