24 Απριλίου 2024
  • 24 Απριλίου 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ένας διαφορετικός Τσίπρας στην Δανάη με… Maestro και TikTok!

Ένας διαφορετικός Τσίπρας στην Δανάη με… Maestro και TikTok!

By on 9 Μαΐου 2023 0 169 Views

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο “Πάμε Δανάη” και τη Δανάη Μπάρκα, στο Mega.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, για τη σύντροφό του και τα παιδιά του, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έκανε εκτενή αναφορά στους νέους, τους οποίους χαρακτήρισε “ειδική κατηγορία”.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο 2015, τονίζοντας πως αυτό που θα έλεγε στον τότε εαυτό του θα ήταν “να προσέχει ποιους εμπιστεύεται” καθώς όπως είπε, συνειδητοποίησε πως ο άνθρωπος που ήταν στην πρώτη γραμμή είχε το σχέδιο του Σόιμπλε και αυτό τον σόκαρε.

Ερωτηθείς για τα social media, είπε ότι “έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επικοινωνία”, πρόσθεσε όμως ότι μπορείς να “κριντζάρεις”, αν δεν δείχνεις τον πραγματικό εαυτό σου, με τη Δανάη Μπάρκα να ενθουσιάζεται με την ατάκα και να τον αποκαλεί το επόμενο “επικοινωνιακό crash” της.

Ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε ότι ανεβάζει μόνος του τα βίντεο του στο TikTok και συνήθως το κάνει όταν είναι μέσα στο αυτοκίνητο όπου του αρέσει να κάθεται στη θέση του συνοδηγού. “Πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε είδος επικοινωνίας”, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, αφού ο κόσμος αλλάζει.

 

“Είδα το Maestro και μου άρεσε”

“Οι γιοι μου βλέπουν Λούμπεν και Ράδιο Αρβύλα”, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ εξήγησε γιατί δεν έχουν τηλεόραση στον σπίτι “για να διαβάζουν τα παιδιά”. “Έχουμε όμως ένα προτζέκτορα όπου τα αγοράκια του σπιτιού βλέπουμε ποδόσφαιρο και η μαμά τσαντίζεται”, είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

“Είδα το Maestro”, αποκάλυψε επίσης ο κ. Τσίπρας μετά από ερώτηση για το ποια σειρά παρακολούθησε το τελευταίο διάστημα.

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *