28 Μαρτίου 2024
  • 28 Μαρτίου 2024
  • Home
  • ΔΙΑΥΓΕΙΑ
  • «Σφράγισαν» το θέατρο «ΜΙΚΡΟ ΧΟΡΝ» των Αθηναϊκών Θεάτρων του Παναγιωτάκη λόγω επικινδυνότητας!

«Σφράγισαν» το θέατρο «ΜΙΚΡΟ ΧΟΡΝ» των Αθηναϊκών Θεάτρων του Παναγιωτάκη λόγω επικινδυνότητας!

By on 11 Μαρτίου 2023 0 616 Views

Το «D» φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το έγγραφο του Δήμου Αθηναίων, σύμφωνα με το οποίο μπαίνει «λουκέτο» στο θέατρο «ΜΙΚΡΟ ΧΟΡΝ», στην οδό Αμερικής 10, στην επωνυμία ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ Α.Ε. του Παναγιωτάκη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την απόφαση: «Την οριστική διακοπή λειτουργίας και σφράγιση του θεάτρου «ΜΙΚΡΟ ΧΟΡΝ», στην οδό Αμερικής 10, στην επωνυμία «ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΘΕΑΤΡΑ Α.Ε.», επειδή η λειτουργία της αναφερόμενης επιχείρησης εγκυμονεί κινδύνους για τη ζωή και την υγεία τόσο των εργαζομένων, όσο και των περιοίκων, σύμφωνα με την Α.Η.Π. 76030/13.3.2023 εισήγηση της Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας. Η καθ’ ύλην αρμόδια Δ/νση εξουσιοδοτείται όπως προβεί σε κάθε τυχόν περαιτέρω ενέργεια για την υλοποίηση του αντικειμένου του θέματος».

Να σημειωθεί πως το «D» επικοινώνησε με τα εκδοτήρια του θεάτρου (σ.σ. απαντάνε γενικά από τα Αθηναϊκά Θέατρα), ζητώντας… πληροφορίες για την παράσταση, με τους υπαλλήλους να λένε πως οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, επειδή έχουν αρρωστήσει ηθοποιοί. Προφανώς, ούτε οι ίδιοι να γνώριζαν την απόφαση του Δήμου της Αθήνας…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *