18 Οκτωβρίου 2024
  • 18 Οκτωβρίου 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Η επίσκεψη της «υποψήφιας» του ΠΑΣΟΚ στα μίντια του… Νότου!

Η επίσκεψη της «υποψήφιας» του ΠΑΣΟΚ στα μίντια του… Νότου!

By on 16 Οκτωβρίου 2024 0 32 Views

Δικοί μου άνθρωποι είχαν εντοπίσει την Αννούλα τη Διαμαντοπούλου στις εγκαταστάσεις μιντιακού συγκροτήματος λίγες μόνο μέρες πριν από τις πρώτες εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

 

Γράφει ο ΨΙΘΥΡΙΣΤΗΣ

Η επίσκεψη ήταν τόσο… φόρα παρτίδα που η κυρία Διαμαντοπούλου και ο μιντιάρχης δεν δίστασαν να κυκλοφορούν σχεδόν αγκαζέ στους χώρους του συγκροτήματος. Μάλιστα ο συνήθως εσωστρεφής ιδιοκτήτης ξεπροβόδισε ο ίδιος την υψηλή επισκέπτριά του. Ο άνθρωπός μου τους τράκαρε στο ασανσέρ και όπως μου «σφύριξε» το αφεντικό ήταν ασυνήθιστα χαμογελαστό. Το τελικό αποτέλεσμα, βέβαια, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες αμφότερων.

Επειδή δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τα μέσα του συγκεκριμένου συγκροτήματος και γενικώς δεν βλέπω πρωινές εκπομπές στην τηλεόραση δεν μπορώ να βεβαιώσω ότι η χαριτόβρυτος Άννα ήτο καλεσμένη σε κάποια εκπομπή. Μπορώ όμως να σας πω με μεγάλη βεβαιότητα ότι η επίσκεψη κράτησε αρκετά και μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο μιντιάρχης που εσχάτως βλέπει τις δουλειές του να πηγαίνουν… πρίμα -εκτός από μία- έχει λόγο,  άποψη -και σχέδια λέω εγώ- για τα πολιτικά πράγματα σε μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Ψιθυρίζεται ότι η συζήτηση των δύο ήταν θερμή και έφτασε μέχρι την επικείμενη προεδρική εκλογή σε πρώτη φάση

Πάντως 58.899 ψήφους και ποσοστό 19,52% δεν το λες και «προίκα». Τέταρτη κάτω από τον αξιοπρεπέστατο Γερουλάνο κατέληξε η Διαμαντοπούλου και αυτό λέει πολλά.

Μην υποτιμάτε όμως τις δυνατότητες του μιντιάρχη ούτε τις προσβάσεις του. Δεν είναι αυτός που φαίνεται και έχει φροντίσει κατά καιρούς να χτυπήσει τα καμπανάκια προς το Μαξίμου. «Και το κάνει με επιτυχία» όπως μου λένε καλοί και έμπιστοι φίλοι…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *