18 Οκτωβρίου 2024
  • 18 Οκτωβρίου 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Βραβεία ΕΕΑ: Το δίδυμο Καραμανλής – Σαμαράς, το άλλο δίδυμο Ανδρουλάκης – Ζωή, ο Παππάς, η Γεροβασίλη και ο «μοναχικός» Σωκράτης

Βραβεία ΕΕΑ: Το δίδυμο Καραμανλής – Σαμαράς, το άλλο δίδυμο Ανδρουλάκης – Ζωή, ο Παππάς, η Γεροβασίλη και ο «μοναχικός» Σωκράτης

By on 14 Οκτωβρίου 2024 0 17 Views

Ακόμα μια κοινή… εμφάνιση, καθώς Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής πήγαν «αγκαζέ» στα βραβεία επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν επιχειρήσεις που παρά τις διαδοχικές κρίσεις, κατάφεραν να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενώ απονεμήθηκαν και ειδικές τιμητικές βραβεύσεις σε Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκη, την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League και την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague, αλλά και σε μαθήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ως παράδειγμα αριστείας.

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί ευδιάθετοι και χαμογελαστοί συνομίλησαν με πολλούς από τους προσκεκλημένους, όπως τον υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Ν. Ανδρουλάκη, τον Αλέξη Χαρίτση, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κ.α.

Ωστόσο, ξεχωριστό ενδιαφέρον είχαν τα «πηγαδάκια» που σχηματίστηκαν.

Προσέξτε:

  • Ο Αντώνης Σαμαράς είχε διάλογο με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά, επί πολλή ώρα. Αντικείμενο, τι άλλο; – οι εξελίξεις στο κόμμα μετά την του Στέφανου Κασσελάκη.
  • Ιδιαίτερα θερμό τετ α τετ μετά θερμού ασπασμού είχαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου οι οποίο κάθισαν δίπλα-δίπλα.
  • Μαζί κάθισαν οι Νίκος Παππάς και Όλγα Γεροβασίλη, δίπλα από το Αλέξη Χαρίτση, ενώ λίγο πιο πέρα μόνος του ο Σωκράτης Φάμελλος.
  • Στη δεύτερη σειρά, η Θεοδώρα Τζάκρη η οποία δεν μίλησε με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αλλού κάθισε ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος χαιρέτησε τους κ.κ. Καραμανλή και Σαμαρά.

 

Και το… Ναύπλιο

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε ένα θερμό τετ α τετ με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη και Παύλο Χρηστίδη με τον οποίο τους ενώνει η κοινή αγάπη για το Ναύπλιο: Η σύζυγος Σαμαρά και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έλκουν την καταγωγή τους από την όμορφη πόλη της Αργολίδος.

 

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *