19 Σεπτεμβρίου 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ανδρουλάκης: Ανοιχτός να επιστρέψουν άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ

Ανδρουλάκης: Ανοιχτός να επιστρέψουν άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ

By on 18 Σεπτεμβρίου 2024 0 5 Views

«Είμαι ανοιχτός να επιστρέψουν άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ, όχι όμως κάποιοι σεσημασμένοι που αλλάζουν τα κόμματα όπως τα πουκάμισα». Αυτό δήλωσε σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο ACTION24.

Ειδικότερα, ερωτηθείς για το αν είναι ανοιχτός σε επιστροφή στελεχών που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ απάντησε πως στη δημοκρατική παράταξη δεν θα συμμετέχουν όσοι την πλήγωσαν και όσοι έπαιρναν αποφάσεις με κριτήριο την καρέκλα.

«Αν εκλεγώ θα πάμε σε περιφερικά συνέδρια και μετά θα πάμε σε ανοιχτό πολιτικό συνέδριο και θα καλέσουμε όλες τις κοινωνικές, το υπογραμμίζω, δυνάμεις προοδευτικές δυνάμεις για μία βαθιά προγραμματική συμφωνία» είπε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: «Δεν θα συμμετέχουν αυτοί που πλήγωσαν τη δημοκρατική παράταξη την έφεραν στα όρια της πολιτικής της επιβίωσης και είναι οι χρυσοί χορηγοί του Κ. Μητσοτάκη. Αυτοί που έκαναν ζημιά και στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, οι άλλοι που ήταν μεταξύ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ ή κάποιοι σεσημασμένοι που όλες τους οι αποφάσεις δεν είναι με κριτήριο την πατρίδα, την ιδεολογία, αλλά είναι με κριτήριο την καρέκλα».

Για να καταλήξει: «Δεν είπα όσοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό, ήδη έχουν έρθει πίσω άνθρωποι που έχουν φύγει. Είμαι ανοιχτός να επιστρέψουν άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και πήγαν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ποιοι θεωρώ ότι δεν πρέπει να επιστρέψουν. Αυτοί οι οποίοι οι αποφάσεις του είναι πάντα με όρους προσωπικής επιβίωσης και έκαναν ζημιά και στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ με αυτή τη νοοτροπία. Δεν θα μπω σε ονοματολογία, νομίζω είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω, όλοι καταλαβαίνουμε».

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *