19 Σεπτεμβρίου 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου 2024
  • Home
  • ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  • Δυνάμεις ΟΠΚΕ στην Σαλαμίνα… Στην πράξη θα αξιολογηθούν όλοι!

Δυνάμεις ΟΠΚΕ στην Σαλαμίνα… Στην πράξη θα αξιολογηθούν όλοι!

By on 16 Σεπτεμβρίου 2024 0 15 Views

Πριν από μερικές ημέρες, εδώ στο dossier, είχαμε αναφερθεί στο μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με την αστυνόμευση στην Σαλαμίνα, ζητώντας ανοιχτά από τον Δήμο να ενημερώσει τους πολίτες, τι έχει πράξει, σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Μπορείτε να διαβάσετε το ρεπορτάζ ΕΔΩ.

 

Γράφει ο ΣΠΥΡΟΣ ΝΑΝΝΟΣ

 

Και τελικά, λίγες ημέρες μετά, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος,  βγάζει ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους δημότες ότι θα έρθουν στο νησί μόνιμες μονάδες της ΟΠΚΕ.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατόπιν απόφασης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κου. Χρυσοχοΐδη και μετά από σχετικά αιτήματά μας, οι ειδικές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας), θα βρίσκονται στην Σαλαμίνα και θα επιχειρούν πλέον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Υπουργό για την άψογη συνεργασία μας και την αποδοχή των αιτημάτων μας για ενίσχυση της αστυνόμευσης στο νησί.

Πλέον μετά την ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ που περιπολεί καθημερινά στο νησί μας, κατόπιν και πάλι σχετικού αιτήματός μας, και η ΟΜΑΔΑ Ο.Π.Κ.Ε. βρίσκεται καθημερινά στη Σαλαμίνα».

Σωστή απόφαση; Σωστή!

Όμως, στην πράξη θα φανεί εάν αυτή η «ανακοίνωση» βοηθήσει τους δημότες της Σαλαμίνας. Η δημοτική αρχή, έπραξε το σωστό. Το μπαλάκι πλέον πέφτει στην Ελληνική Αστυνομία.

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *