18 Οκτωβρίου 2024
  • 18 Οκτωβρίου 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ο επιχειρηματίας των δεξιών διαμερισμάτων και το Μαξίμου

Ο επιχειρηματίας των δεξιών διαμερισμάτων και το Μαξίμου

By on 15 Οκτωβρίου 2024 0 59 Views

Μάθαμε ότι στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού είχε τηλεφωνική επικοινωνία με μεγαλοεπιχειρηματία που έχει δείξει ειδικό… ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στα πιο δεξιά διαμερίσματα της δεξιάς πολυκατοικίας.

Η γνωριμία των δύο συνομιλητών κρατάει από χρόνια και η σχέση τους, παρά τα σχετικά σκαμπανεβάσματα, έχει διατηρηθεί σε επίπεδο τέτοιο που επιτρέπει αν μη τι άλλο τις μεταξύ τους επικοινωνίες σε υποφερτό κλίμα.

Ο Μητσοτάκης που γνωρίζει τα σχετικά -όλα τα γνωρίζει αυτός να ξέρετε- ζήτησε από τον στενό του συνεργάτη να σηκώσει το ακουστικό του τηλεφώνου και να ανιχνεύσει τις προθέσεις του για το άμεσο μέλλον -βάλτε στην εξίσωση και την επικείμενη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο μεγιστάνας του επιχειρείν στη χώρα μας απέφυγε με άψογη διπλωματική γλώσσα (σ.σ.: σπάνιο προσόν για ανθρώπους σαν αυτόν) να αναλάβει οποιαδήποτε δέσμευση απέναντι στον συνομιλητή του και φρόντισε να τον ενημερώσει (sic) ότι οι δυνατότητές του ξεπερνούν κατά πολύ το πολιτικό σύστημα της χώρας.

Ο άνθρωπος του Μητσοτάκη αντέτεινε στον συνομιλητή του ότι η κυβέρνηση έχει νωπή -ακόμα- τη λαϊκή εντολή και επιπλέον ότι δεν είναι προς το συμφέρον κανενός επιχειρηματία να μπει η χώρα σε αποσταθεροποιητικές καταστάσεις και άλλες τέτοιες περιπέτειες που θα τη φέρουν πολλά χρόνια πίσω.

Ο επιχειρηματίας αρκέστηκε στο να καγχάσει τόσο δυνατά που έτριξαν τα ντουβάρια του Μαξίμου.

Το Dossier.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις στο παρασκήνιο και θα επανέλθει με φρέσκα νέα το συντομότερο!

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *