18 Οκτωβρίου 2024
  • 18 Οκτωβρίου 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • «Για τον Τζορτζ»: Η Εθνική Ελλάδος διέλυσε την Αγγλία και οι παίκτες αφιέρωσαν τη νίκη στον αδικοχαμένο Μπάλντοκ

«Για τον Τζορτζ»: Η Εθνική Ελλάδος διέλυσε την Αγγλία και οι παίκτες αφιέρωσαν τη νίκη στον αδικοχαμένο Μπάλντοκ

By on 11 Οκτωβρίου 2024 0 17 Views

Η Εθνική Ελλάδος, με γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη στο 90+4′, νίκησε με σκορ 2-1 στο Γουέμπλεϊ την Αγγλία και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου στο Nations League, κάνοντας τον Τζορτζ Μπάλντοκ να… χαμογελά από εκεί ψηλά.

Μέχρι και ο βρετανικός Τύπος υποκλίθηκε σε αυτή την Ελλάδα και στους ήρωες παίκτες που οδήγησαν τη «γαλανόλευκη» στον θρίαμβο επί της Αγγλίας, στη σκιά του άδικου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οι Έλληνες διεθνείς, πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση με κατάθεση ψυχής, αφιέρωσαν την ιστορική νίκη επί της Αγγλίας στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, προκαλώντας σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, οι δύο εθνικές ομάδες εμφανίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια και τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου 31χρονου μπακ του Παναθηναϊκού.

Η ψυχωμένη ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε σμπαράλια την Αγγλία, κάνοντας τους πάντες να δακρύσουν και τη χώρα μας υπερήφανη, ενώ είχε και τρία ακυρωθέντα γκολ.

Με τη νίκη επί της φιναλίστ του προηγούμενου Euro, η Εθνική μας είναι μόνη στην κορυφή του ομίλου του Nations League.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης «εκτέλεσε» δύο φορές την Αγγλία, την πρώτη στο 49′, που μαζί με όλους τους διεθνείς αφιέρωσαν το γκολ στον Τζορτζ Μπάλντοκ, και τη δεύτερη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, απαντώντας στο τέρμα που πέτυχε νωρίτερα ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 83′, ο οποίος ισοφάρισε προσωρινά.

 

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *