18 Οκτωβρίου 2024
  • 18 Οκτωβρίου 2024
  • Home
  • ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  • Ο Δήμος Σαλαμίνας κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τις καταστροφές της κακοκαιρίας Cassandra – Όλες οι πληροφορίες για τις ζημιές

Ο Δήμος Σαλαμίνας κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τις καταστροφές της κακοκαιρίας Cassandra – Όλες οι πληροφορίες για τις ζημιές

By on 9 Οκτωβρίου 2024 0 51 Views

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Σαλαμίνας, αυτός κινήθηκε άμεσα και κατέθεσε την Δευτέρα 7-10-2024 αίτημα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας του Σαββάτου 5-10-2024.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με απόφαση του Γεν. Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ο Δήμος Σαλαμίνας κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για έναν (1) μήνα, ήτοι έως τις 5-11-2024, εκτός από τη Δημοτική Κοινότητα Αιαντείου, που είναι ήδη κηρυγμένη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω έντονων καιρικών φαινομένων στις 6-9-2023.

Οι πολίτες που έχουν υποστεί ζημιές στις οικίες τους μπορούν να καταθέσουν αίτηση στον Δήμο, ώστε η αρμόδια επιτροπή του Δήμου να εξετάσει τις ζημιές, προκειμένου να αποζημιωθούν.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που έχουν υποστεί ζημιές θα πρέπει να απευθυνθούν στην Δ/νση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής και να υποβάλουν εκεί αντίστοιχη αίτηση (μπορούν και ηλεκτρονικά στην ηλ. διεύθυνση danaptixis.pn@patt.gov.gr).

Δείτε και την ανάρτηση του Δημάρχου Σαλαμίνας, Γιώργου Παναγόπουλου:

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *