18 Οκτωβρίου 2024
  • 18 Οκτωβρίου 2024

Άχρηστος ο Παναγόπουλος; Μπα;

By on 8 Οκτωβρίου 2024 0 243 Views

Ένα λεπτό γιατί θα τρελαθούμε τελείως με αυτά που λέγονται με «ελαφριά τη καρδία» (εκτός εάν υπάρχει… σχέδιο γιατί υπάρχει εμμονή). Να βγαίνει ένας δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ  και να λέει «άχρηστο» τον δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο. Κάπου το έχει/έχουν χάσει…

 

Γράφει ο ΣΠΥΡΟΣ ΝΑΝΝΟΣ

 

Δεν θα αναφερθώ στο ρεπορτάζ για τα σκουπίδια, ναι, στο γνωστό αυτό σημείο που όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει καθημερινά. Αλλά μέσα σε 10 λεπτά, να βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο δήμαρχος είναι άχρηστος, αυτό παραπάει. Και το χειρότερο είναι ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος επικαλέστηκε και τους δημάρχους των τελευταίων 20 ετών για να πει ότι όλοι είναι άχρηστοι. Μπα; Αλήθεια;

Κοιτάξτε, με τη λέξη άχρηστος, υποβαθμίζει κατ’ αρχήν τους πολίτες που έδωσαν την δυνατότητα δεύτερη (συνεχόμενη) φορά να είναι δήμαρχος Σαλαμίνας ο Γιώργος Παναγόπουλος. Είναι άχρηστοι και αυτοί που τον ψήφισαν;  Δεν νομίζω!

Δεύτερον, μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι βγήκαν ορισμένοι από την Σαλαμίνα και άρχισαν να στάζουν χολή για τον δήμαρχο Σαλαμίνας. Είναι αυτοί που «ηττήθηκαν» στις τελευταίες εκλογές. Δεν το λες τυχαίο, αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει ένα όριο.

Προφανώς, ο Δήμος Σαλαμίνας πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά πως πρέπει να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους «θέματα». Εννοείται ότι πρέπει να δοθεί απάντηση με στοιχεία για όσα έχουν συμβεί με το τομέα της καθαριότητας τα τελευταία χρόνια, όπου άλλαξαν πολλά. Και ναι, η Σαλαμίνα δεν θυμίζει στο τομέα της καθαριότητας, την Σαλαμίνα προ 10 ετών. Αυτό το αναγνωρίζουν όλοι. Και δεν είναι… άχρηστοι!

Να βγουν τα στοιχεία με όσα έχουν γίνει. Ακόμα και για την ανακύκλωση.  Όλα στο φως ως απάντηση.

Σε τέτοιου είδους «επιθέσεις» και με ρεπορτάζ του στιλ «να σκεφτείτε πλέον ποιο δήμαρχο να βγάλετε την άλλη φορά», το όπλο είναι η απάντηση με στοιχεία. Με «ρεπορτάζ» στα… ρεπορτάζ.

Και ναι, το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας, πρέπει να δράσει επιτέλους και να απαντάει «αμέσως» σε επιθέσεις που εκθέτουν τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο.

Όλα λοιπόν στο φως, όλα τα στοιχεία να δοθούν ως απάντηση.

Και κάτι τελευταίο. Αφιερωμένο σε εκείνους που ταυτίστηκαν με τον γνωστό δημοσιογράφο. Επειδή λησμονούν, ή μάλλον δεν ξέρουν, είναι αυτός που έχει πει πολλά προκλητικά στο παρελθόν και έχει αναγκαστεί εν συνεχεία να ζητήσει συγγνώμη,.

Απλά… παραδείγματα για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο:

  • Είναι αυτός που με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο Γεωργιάδη έλεγε «θα γίνεται σπρωξίδι για το ποιος θα δουλέψει Κυριακή».
  • Είναι αυτός που έλεγε ότι έπρεπε να γίνουν θυσία 57 άνθρωποι για να φτιαχτούν οι σιδηρόδρομοι (για τα Τέμπη!!!).
  • Είναι αυτός που έλεγε ότι βενζίνη δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ, αλλά μόνο οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας.
  • Είναι αυτός που έγραφε με ειρωνική και δεικτική διάθεση «τρελές σφαίρες Νο 3! Ξεκαρδιστική κωμωδία..», με αφορμή την απειλητική επιστολή και τις σφαίρες που είχε λάβει ο Νίκος Κοτζιάς.
  • Είναι αυτός που έχει πει ότι «να μην πάμε διακοπές τον Αύγουστο, να πηγαίνουν οι τουρίστες. Δε χωράμε!».
  • Είναι αυτός που έχει πει ότι «να αυξηθούν οι τιμές των φαρμάκων για να μην εξάγονται, τσάμπα δεν υπάρχει».
  • Είναι αυτός που εποχής covid κάλεσε την κυβέρνηση να μη δίνει σύνταξη σε αυτούς που δεν κάνουν εμβόλιο.

Και πολλά άλλα, φυσικά…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *