28 Μαρτίου 2024
  • 28 Μαρτίου 2024
  • Home
  • Χωρίς κατηγορία
  • Παναγόπουλος (δήμαρχος Σαλαμίνας) για αποχέτευση: «Το οφείλαμε στα παιδιά μας»

Παναγόπουλος (δήμαρχος Σαλαμίνας) για αποχέτευση: «Το οφείλαμε στα παιδιά μας»

By on 9 Μαΐου 2023 0 219 Views

Παναγόπουλος (δήμαρχος Σαλαμίνας) για αποχέτευση: «Το οφείλαμε στα παιδιά μας»

Μέσα σε ένα άκρως νοσηρό κλίμα, προεκλογικό, όπου τα πάντα μπορούν να ειπωθούν ε ευκολία και χωρίς άλλη σκέψη, προσβάλλοντας πρόσωπα και συνειδήσεις, ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος επιμένει πολιτικά. Δηλαδή, να μιλάει για τα έργα επ’ ωφελεία των κατοίκων, όπως είναι η αποχέτευση.

Στο τελευταίο του μήνυμα ήταν ξεκάθαρος, την ώρα που οι αντίπαλοί του έχουν μπει στην διαδικασία της πολιτικής λάσπης μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς το «αντίπαλον δέος» δείχνει ανήμπορο να αντιληφθεί το ρόλο που θέλει να διαδραματίσει στο… μέλλον. Αν και δεν υπάρχει μέλλον.

Ειδικότερα, στο μήνυμά του, ο Γιώργος Παναγόπουλος ανέφερε το εξής:

Για μας ήταν μια υπόσχεση στους συμπολίτες μας και στους εαυτούς μας. Ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε για τον σκοπό αυτό από την πρώτη μέρα.

Δεν υπολογίσαμε στιγμή το όποιο πολιτικό κόστος. Δεν υπολογίσαμε τις πιέσεις που δεχτήκαμε. Με δική μου εντολή και με τη σύμφωνη γνώμη των συνεργατών μου έγινε αυτό που έπρεπε. Πλέον, μετά και τη κατασκευή των τελευταίων αναμονών του δικτύου αποχέτευσης και την σφράγιση όλων ανεξαιρέτως των παλαιών αγωγών που οδηγούσαν στη θάλασσα, είναι οριστικό.

Καμία απολύτως σύνδεση ακινήτου που οδηγούσε λύματα στην θάλασσα, στο κόλπο του νησιού μας, δεν υφίσταται πια.

Οι πρώην Δήμαρχοι κ. Αγαπίου, Σοφράς, Τσαβαρής ξεκίνησαν και συνέχισαν την αποχέτευση στην Κούλουρη ακριβώς για να προστατευτεί η θάλασσά μας. Εμείς κάναμε το τελευταίο, μεγάλο βήμα. Παραδίδουμε την θάλασσα στο κέντρο της Σαλαμίνας καθαρή.

Κάναμε και κάνουμε μεγάλα έργα και παρεμβάσεις στο νησί μας. Αποχετεύσεις, ψηφιακά μουσεία, αλλαγή οδοφωτισμού, αναβάθμιση αθλητικών χώρων και σχολείων και τόσα άλλα.

Όμως το συγκεκριμένο έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας.

Γιατί ήταν αίτημα δεκαετιών όλων των συμπολιτών μας. Γιατί όλα τα κάνουμε για τα παιδιά μας και αυτό τους το οφείλαμε. Γιατί αγαπάμε την Σαλαμίνα μας και αυτό της το χρωστάγαμε».

 

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *