28 Μαρτίου 2024
  • 28 Μαρτίου 2024
  • Home
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • Λεφτά που… ζαλίζουν θα δώσει η Μάντσεστερ Σίτι στους ποδοσφαιριστές της σε περίπτωση κατάκτησης του τρεμπλ!

Λεφτά που… ζαλίζουν θα δώσει η Μάντσεστερ Σίτι στους ποδοσφαιριστές της σε περίπτωση κατάκτησης του τρεμπλ!

By on 22 Απριλίου 2023 0 140 Views

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μέσα στη διεκδίκηση του τρεμπλ στην Αγγλία και οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα θα ανταμειφθούν αδρά στο οικονομικό σκέλος αν πετύχουν αυτό το ιστορικό επίτευγμα.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται για άλλη μια σεζόν σε θέση να διεκδικήσει πολλούς τίτλους και μάλιστα να κατακτήσει ένα ιστορικό τρεμπλ, καθώς η μοναδική ομάδα που το πέτυχε ήταν η συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2008/09.

Οι πολίτες είναι στα ημιτελικά του Champions League, στη δεύτερη θέση και το -5 από την Άρσεναλ στην Premier League αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα, ενώ σήμερα (22/04) αναμετρώνται με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση κατάκτησης και των τριών τίτλων οι κορυφαίοι παίκτες θα λάβουν ως μπόνους τουλάχιστον δύο εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα μπόνους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εκκινούν από 226 χιλιάδες ευρώ και φτάνουν το ένα εκατομμύριο, ενώ για παράδειγμα ο Ντε Μπρόινε που είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους του ρόστερ θα λάβει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

 

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *