25 Απριλίου 2024
  • 25 Απριλίου 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Γιώργος Παναγόπουλος (Δήμαρχος Σαλαμίνας): Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2023! (video)

Γιώργος Παναγόπουλος (Δήμαρχος Σαλαμίνας): Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2023! (video)

By on 11 Απριλίου 2023 0 173 Views

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, σε μήνυμά του, αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό του 2023 που εγκρίθηκε, τονίζοντας πράλληλα όσα έπραξε ο ίδιος τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παίρνοντας στα χέρι του έναν χρεωκοπημένο δήμο.

Μάλιστα, σε τηλεοπτική του εμφάνιση, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «…Όταν αναλάβαμε ο Δήμος ήταν υπό καθεστώς οικονομικής επιτήρησης, πτώχευσης και καταφέραμε και τον εξυγιάναμε οικονομικά το 2022 και εξήλθαμε από το καθεστώς της οικονομικής επιτήρησης, σαφέστατα μια σημαντική επιτυχία. Προέκυψαν αστάθμητοι παράγοντες που όλους μας απασχόλησαν και μας ταλαιπώρησαν όπως για παράδειγμα ο covid-19 και κατόπιν η ενεργειακή κρίση και η αύξηση των τιμών στην ενέργεια. Όπως δεν μπορούσαμε παρά να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να συνεχίσουμε να υλοποιούμε το πρόγραμμά μας και τον προγραμματισμό μας και ναι πράγματι σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και για αυτό συνεχίζουμε να δουλεύουμε ακόμη πιο εντατικά με γνώμονα και ορίζοντα όχι το τέλος της τετραετίας αυτής αλλά το 2028».

Ανέφερε ακόμα τα εξής: «Εμείς έπρεπε να κινηθούμε ο ένας πυλώνας, ο ένας άξονας ήταν η οικονομική εξυγίανση την οποία την πετύχαμε , ο άλλος ήταν η βελτίωση της καθημερινότητας στο νησί και ο τρίτος πυλώνας ήταν ο προγραμματισμός και η υλοποίηση μεγάλων έργων. Όσον αφορά την καθημερινότητα ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο αφορά και την πλειοψηφία είναι η καθαριότητα. Η Σαλαμίνα ειδικά είχε τεράστιο πρόβλημα στην καθαριότητα τα προηγούμενα χρόνια σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτό πλέον το έχουμε αντιμετωπίσει αποτελεσματικότατα. Είναι σημαντικό ότι το νούμερο 1 πρόβλημα τα προηγούμενα χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα τομέα στον οποίο δεχόμαστε συγχαρητήρια ωστόσο δεν μπορούμε να μένουμε ήσυχοι και να επαναπαυόμαστε σε αυτό».

 

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *